Palautusehdot

 • Tavoitteemme on, että olet täysin tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin. Jos tilaat verkkosivustolta, sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi syystä riippumatta 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos käytät peruuttamisoikeuttasi, sinun on palautettava tuote meille.

  Palautus
  Sinun tulee palauttaa tuote ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 365 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Hyväksytyn palautuksen hyvityksen yhteydessä veloitamme palautuskuluista 6€.

  Huomaa, että kaikkien palautettujen tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa, jotta saat täyden hyvityksen, mukaan lukien etiketit ja pakkaukset jne.

  Vaihto
  Ilmaiset vaihdot ovat voimassa vain, jos haluat vaihtaa toiseen malliin tai vahvuuteen. Huomaa, että kaikkien palautettujen tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa, jotta saat täyden hyvityksen, mukaan lukien etiketit ja pakkaukset jne.

  Palautukset "2+1" -kampanjoille
  Jos haluat palauttaa osan tarjouksesta, maksua ei palauteta. Hyvitystä varten kaikki tarjoukseen sisältyvät tuotteet on palautettava.

  SET-tuotteiden palautus pakettihinnalla
  SET-tuotteen osia ei ole mahdollista palauttaa pakettihinnalla. Palautustapauksessa koko paketti on palautettava hyvityksen saamiseksi.

  Palautukset muihin tarjouksiin
  Jos päätät palauttaa osan kampanjatilauksesta, esim. 2 yhdelle, alennus ei ole enää voimassa.

 • Oliko vastauksemme hyödyllinen?