Kuinka vaihdan silmälasini?

• Jos haluat vaihtaa yhden tai useamman vastaanottamasi tavaran toiseen, voit tehdä sen helposti palautusportaalimme kautta, jonka löydät täältä ja valitse sitten palautuksen syy.

Skärmavbild 2023-11-01 kl. 14.50.06.png

(Huomaa, että tämä on vain kuva symbolista, eikä sitä voi tulostaa artikkeliin)

Tämän jälkeen voit valita, haluatko vaihtaa vai vain palauttaa tuotteen. Jos haluat tehdä vaihdon, valitse, mihin tuotteeseen haluat vaihtaa.

Jos olet käyttänyt alennuskoodia, ota meihin yhteyttä oikeassa alakulmassa olevalla lomakkeella, niin autamme sinua.

Jos olet tehnyt ostoksia 2 for 1 -kampanjan aikana tai 2 for 1 -myymälässämme, sinun on käytettävä alla olevaa palautusperustetta ja mainittava kommenttikentässä, minkä tuotteen haluat vaihtaa, ja me lähetämme sinulle uuden parin.

Skärmavbild 2023-01-13 kl. 12.12.22.png

Huomautus: Vaihdettavien lasien on oltava samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu.