Miten voin kokeilla laseja ilmaiseksi?

• Jos olet epävarma, millainen vahvuus, malli tai väri sopii sinulle, on mahdollisuus kokeilla lasejamme ilmaiseksi 30 päivän kuluttua.

Miten tämä tehdään?

Lisää ostoskoriisi lasit, jotka olet kiinnostunut ostamaan ja siirry kassalle.

Skärmavbild 2024-08-30 kl. 09.45.47.png

Valitse sitten maksutavaksi Klarna, täytä tietosi ja sitten voit valita "Klarna Maksa myöhemmin".

Screenshot 2024-08-30 at 09.40.52.png

Sinulla on mahdollisuus tilata silmälasit ja valita 30 päivän maksuvaihtoehto, eli voit kokeilla laseja kotona ja lähettää ne takaisin tai vaihtaa 30 päivän sisällä ilman lisäkuluja.