Millaisia ​​laseja myytte?

• Lukulasit
    Lukulasit on tarkoitettu ihmisille, joilla on näköongelmia yli 40 vuoden iässä. Ne on suunniteltu niille, joiden tarvitsee nähdä vain yhden etäisyyden päästä.

Sinivalolasit
    Sinivalolasimme - vahvuuksilla tai ilman - suojaa näyttöpäätteiden haitalliselta siniseltä valolta ​​ja niitä on parasta käyttää älypuhelimen, tabletin, television tai tietokoneen edessä.

Progressiiviset lasit
    Korjaa presbyopian eli ikänäköä. Linssin yläosassa ei ole vahvuuksia ja alaosassa plus-vahvuudet. Teho liukuu linssissä asteittain vahvuuksista pois.

Aurinkolukulasit
    Aurinkolasimme – vahvuuksilla tai ilman – ovat sekä tyylikkäät että toimivat ja suojaavat silmiäsi UV-valolta.

• Saitko vastauksen kysymykseesi?